Noc s legendou tentokrát přivítá hned tři hvězdy. Na pódiu se sejdou Jágr, Nedvěd a Procházka

Jaromír Jágr spojuje největší šampiony naší země. Pavel Nedvěd, Jiří Procházka a Jaromír Jágr se sejdou na jednom pódiu, aby vyprávěli svůj příběh. Stane se tak 18. prosince 2024 v pražském O2 Universu.

Noc s legendou s názvem Šampioni slibuje velkou dávku zábavy, motivace a pozitivních emocí. „Chtěl bych, abychom představili naše legendy a ukázali, jak moc dobří tady v naší republice dokážeme být. Na to, jak jsme malá země, máme spoustu sportovců, kteří dokázali uspět ve světě,“ uvedl legendární hokejista Jaromír Jágr.

Právě on se rozhodl spojit příběhy těch největších sportovců, kteří budou exkluzivními hosty této velkolepé akce a vyprávějí své příběhy, které je dostaly na samotný vrchol. „Být k sobě sám tvrdý, to si myslím, že je strašně důležité,“ řekl v poutavém teaseru držitel Zlatého míče a dlouholetý kapitán naší fotbalové reprezentace Pavel Nedvěd.

Akce se v podobě speciálního hosta zúčastní také Jiří Procházka. „Moje kariérní cesta mi dala do mého života téměř všechno,“ vysvětluje bojovník, jenž se stal historicky prvním českým světovým šampionem v nejlepší MMA lize světa, UFC.

Podle organizátorů však nejsou tato jména kompletním seznamem šampionů na pódiu. „Určitě ohlásíme další šampiony. V budoucnu to tak bude,“ prozradil promotér akce Noc s legendou Petr Větrovský z VDN Promo. Vidět tyto tři pohromadě je pro fanoušky obrovským lákadlem a lístky, které jsou právě teď v prodeji, rychle mizí.

„Jarda Jágr je jenom jeden a vždycky byl ten nejlepší z nejlepších,“ vysvětlil Pavel Nedvěd, proč přijal pozvání od Jaromíra Jágra.

Akce se koná 18. 12. 2024 v O2 Universu a vstupenky jsou v prodeji zde.

Foto: VDN Promo