Opojné léto v podání Crème de la Crème

Horké letní dny svádějí k osvěžujícím letním drinkům či chladivé zmrzlině. A co takhle spojit obě tato prázdninová potěšení v jedno a vychutnat si alkoholovou zmrzlinu? V pražském Zmrzlinovém salonu Crèmede la Crème Honzy Hochsteigera na Národní 23 je všechno možné. Vybírat můžete nejen z mnoha alkoholových příchutí, ale také si zvolit, zda dáte přednost sorbetu či smetanové variantě.Dáte si raději aperol nebo mojito?

Drinky a zmrzlina, to zkrátka patří k létu. Když si navíc můžete vše vychutnat v jednom, prázdniny nemají chybu. Honza Hochsteiger již tradičně nabízí ve svých zmrzlinářstvích hned několik druhů alkoholových zmrzlin, v létě ještě doplněných o osvěžující nové chutě. Aktuálně můžete vyzkoušet sorbety mojito, sicilský krvavý pomeranč scampari, prosecco broskev a aperol. Pokud dáváte přednost spíše klasickým smetanovým zmrzlinám, potěší vás varianta s baileys či italským vínem Marsala ve zmrzlině malaga s velkými a měkkými rozinkami.

Dobrou zprávou také je, že na rozdíl od běžných drinků se u zmrzliny nemusíte bát kocovinových příznaků. Zmrzliny obsahují maximálně kolem 1 % alkoholu, abyste se z ní cítili opilí, museli byste jí spořádat několik kilogramů. To by vás ovšem postihly jiné problémy než pouze kocovina.

Alkoholové zmrzliny na vás čekají v obou pražských provozovnách Crème de la Crème. V již tradiční Gelato Café (Husova 12) nebo ve zbrusu novém Zmrzlinovém salonu Crème de la Crème (Národní 23), kde je nabídka ještě širší než v Husově a denně je k ochutnání na 40 druhů zmrzlinových pochoutek.

www.cremecreme.cz