Osvěžující chuť zmrzliny patří také k babímu létu. A pokud už vás tato mražená pochoutka v prvním podzimním měsíci tolik neláká, zkuste tak zvanou zmrzlinádu alias sorbetovou limonádu. Skládá se z ovocných sorbetů a sodovky. Toto příjemné osvěžení si můžete vychutnat v pražském zmrzlinovém salonu Créme de la Créme Honzy Hochsteigera. Volba příchutě je jen na vás, a že je z čeho vybírat.
Honza Hochsteiger alias pan Zmrzlinka tyto osvěžující limonády připravuje ze svých sorbetů. Základ tvoříbohatá porce této mražené pochoutky, která se následně smíchá se sodou. Výsledkem je příjemně chladivý nápoj. Zákazníci mohou vždy vybírat ze všech aktuálně dostupných sorbetů. Mezi nejoblíbenější patří mango, ale v nabídce jsou i méně tradiční druhy jako rakytník, jahoda s bazalkou nebo borůvka s levandulí. Nechybí ani klasika v podobě citronu, jahody či lesních plodů. Specialitou jsou poté alkoholové sorbety, které jsou pro výrobu zmrzlinád skvělou volbou. Sorbety samy o sobě obsahují jen kolem 1 % alkoholu, v limonádě jsou ještě více naředěny, takže kocoviny se tady bát nemusíte. Vyberte si mojito, campari či broskvové prosecco.
Sorbetové limonády si můžete vychutnat v obou pražských provozovnách Crème de la Crème. V již tradiční Gelato Café (Husova 12) nebo ve zbrusu novém Zmrzlinovém salonu Crème de la Crème (Národní 23). Cena jednoho nápoje je 60 Kč.
www.cremecreme.cz