Crème de la Crème je proslulá svým širokým výběrem zmrzlin. Největší nabídku najdete ve Zmrzlinovém salonu na Národní, kde na vás vždy čeká 40 druhů. V průběhu celého roku, ve všech provozovnách, včetně zmrzlin dodávaných do hotelů a restaurací, jich Honza Hochsteiger připraví až 70. Které z nich jsou ty nejoblíbenější?Žebříčku dominuje klasika v podobě jahody a manga, ale některé druhy vás jistě překvapí.
Honza Hochsteiger si vždy zakládal nejen na poctivé řemeslné výrobě a špičkové kvalitě zmrzliny, ale je známý také jako inovátor neustále sledující aktuální trendy. Rád vymýšlí nové druhy zmrzlin, stejně tak jako vylepšuje ty stávající. Zákazníci tak mohou v každé z jeho cukráren vždy vybírat z desítek druhů této mražené pochoutky, ať už jde o smetanové, sorbety nebo také veganské či varianty bez cukru. Které z nich se těší největší oblibě? Žebříčku dominuje jahodový sorbet. Toho se v sezóně prodá až 60 kilogramů denně. Hned v jeho závěsu se nachází další ovocné sorbety – mango a lesní plody. V žebříčku Crème de la Crème se dále objevují klasiky, které Češi milují, ať už jde o zmrzlinu vanilkovou, pistáciovou či čokoládovou. Oblibu poslední jmenované dokládá fakt, že na seznamu top deseti zmrzlin se objevuje hned dvakrát. Čokoláda ve spojení se solí a karamelem a dále její veganská varianta. Do žebříčku se probojovaly také některé ze specialit Honzy Hochsteigera. Zákazníci si oblíbili neotřelou levandulovou či delikátní chuť slaného arašídu.
Ať už patříte mezi milovníky klasiky nebo rádi zkoušíte nové neotřelé druhy zmrzlin, vaše chuťové pohárky si přijdou na své v jedné ze tří pražských provozoven Crème de la Crème – Národní 23, Husova 12 a Průběžná 58.