Bellevue v nových prostorech přivítalo šéfkuchaře Nicolase Decherchiho

Restaurace Bellevue se pro rok 2020 rozhodla své hosty přivítat ve zcela novém kabátu. Přestěhovala se do sousedního Hotelu Smetana a zároveň se pochlubila novým kreativním šéfkuchařem. Tím se stal francouzský rodák s dlouhou kuchařskou historií Nicolas Decherchi.

Bellevue se rozhodlo pro výrazné změny, hosté se však mohou spolehnout na kvalitu a servis, na který jsou zvyklí. „Stěhujeme se včetně našeho konceptu. Jméno Bellevue, personál i přístup ke gastronomii si necháme,“ uvádí František Novák, manažer restaurace a zároveň dodává: „Najali jsme však nového kreativního šéfkuchaře, který díky svým zkušenostem s francouzskou kuchyní pozvedne gastronomický zážitek našich hostů ještě o něco výše.“ Restauraci Bellevue od února naleznete jen o 50 metru dále, než jste byli zvyklí, a to v Hotelu Smetana na adrese Karoliny Světlé 34 (Praha 1).

Nový kreativní šéfkuchař Nicolas Decherchi se vaření věnuje od svých 16 let. Vášeň pro francouzskou kuchyni prý zdědil po své babičce. Během svého působení v mnoha restauracích si vyzkoušel několik nejen francouzských kuchyní a měl možnost se učit od těch největších mistrů v oboru. Mezi jeho největší úspěchy patří vedení kuchyně restaurace Paloma ve své domovině, kterou přivedl ke dvěma michelinským hvězdám. Nicolas se již zabydlel v kuchyni Bellevue a stávající menu obohatil o několik nových položek. Vyzkoušet můžete jeho srnčí hřbet s pistáciemi nebo jablečný tatin. Do budoucna se mohou hosté těšit na další položky i speciální menu sestavené tímto hvězdným šéfkuchařem.

Nové položky na menu dle Nicolase Decherchiho

Srnčí hřbet, pistácie, červená řepa, batáty, porto

Mořský vlk, celer, fenykl, champagne omáčka

Květák pečený v briošce, comté, lanýž

Jablečný tatin, cider omáčka, vanilková zmrzlina

Čokoládová profi terolka, karamelová zmrzlina




Tagy: