Crème de la Crème již dávno nenabízí jen zmrzlinu.Především v chladnějším období oceníte širokou škálu sladkých či slaných snídaní nebo dortů s kávou. Nyní si vše můžete vychutnat v rozšířených prostorech ve Zmrzlinovém salonu na Národní. Provozovna ve dvou patrech pojme až 70 sedících zákazníků.
Zmrzlinový salonCrème de la Crème na Národní v Praze otevřel druhé patro, a svým hostům tak nyní nabízí ještě pohodlnější a větší prostor, kde si mohou vychutnat všechny dobroty, jež nabízí. Díky otevřené kuchyni, která se ve druhém podlaží nachází, budete navíc mít možnost nahlédnout kuchařům doslova pod pokličku a sledovat, jak se vaše jídlo připravuje.
Sáhnout můžete po celodenních snídaních. Tato lehká a vyvážená jídla vás totiž spolehlivě zasytí kdykoliv během dne. Základem jsou na másle lehce opečené chleby z Esky. Ty se servírují s pražskou šunkou, sýrem, sázeným vejcem nebo lososem. Nejnovějším přírůstkem je ikonický „avo toast“ s granátovým jablkem. Zastánce sladkých pokrmů potěší řecký jogurt s domácí granolou nebo pohankové palačinky s nutellou, marmeládou či jablky se skořicí. Ty lze připravit také ve veganské verzi z pohankového těsta.
Žádná cukrárna se neobejde bez kvalitní kávy a široké nabídky dortů a zákusků. Crème de la Crème je připravuje ve vlastní pekárně ve Strašnicích. Vychutnat si tak můžete domácíšlehačkovo-čokoládový dort blackforest, sachr, cheesecake, štrůdl, tiramisu, čokoládovou pěnu či nebarvené přírodní makronky. Speciální na vás čeká i káva. Ta se zde připravuje na historickém italském kávovaru Faema z roku 1962 a tým zkušených baristů udělá vše proto, abyste byli spokojeni.
Snídaně je možné si objednat ve Zmrzlinovém salonu na Národní 23 po provozní dobu kuchyně, tj. od 10:00 až do 21:30 hodin, zmrzlinu, kávu a zákusky denně až do 23:00 hodin.