V duchu Velikonoc a tradičních jarních chutí plných čerstvých bylinek a zeleniny se ponese dubnové menu restaurace V Zátiší.
Šéfkuchař Igor Chramec se pro dubnové menu inspiroval tradičními velikonočními pokrmy jako vejce či jehněčí, které neváhal doplnit o pestré tóny čerstvých bylinek. Návštěvníci tak mohou ochutnat rozmanité chody typické pro toto jarní období.
Jako předkrm se bude podávat vejce 62 s kroupy a pestem z medvědího česneku. U hlavních chodů lze vybírat z mořského vlka se špenátovými brambory nebo jehněčích variací s hráškem a mátovými gnocchi. O sladkou tečku se postará malinový dortík s jogurtovým sorbetem.
Dubnové menu restaurace V Zátiší
Vejce 62, kroupy s pestem z medvědího česneku, semínka
Mořský vlk, špenátové brambory, arašídová omáčka s citronovou trávou, kokosové chutney
Jehněčí variace, hrášek a la Francaise, mátové gnocchi, jus
Pošírovaná rebarbora, malinový dortík, jogurtový sorbet