Hody hody! Restaurace v Zátiší má velikonoční menu

V duchu Velikonoc a tradičních jarních chutí plných čerstvých bylinek a zeleniny se ponese dubnové menu restaurace V Zátiší.

Šéfkuchař Igor Chramec se pro dubnové menu inspiroval tradičními velikonočními pokrmy jako vejce či jehněčí, které neváhal doplnit o pestré tóny čerstvých bylinek. Návštěvníci tak mohou ochutnat rozmanité chody typické pro toto jarní období.

Jako předkrm se bude podávat vejce 62 s kroupy a pestem z medvědího česneku. U hlavních chodů lze vybírat z mořského vlka se špenátovými brambory nebo jehněčích variací s hráškem a mátovými gnocchi. O sladkou tečku se postará malinový dortík s jogurtovým sorbetem.

Dubnové menu restaurace V Zátiší

Vejce 62, kroupy s pestem z medvědího česneku, semínka

Mořský vlk, špenátové brambory, arašídová omáčka s citronovou trávou, kokosové chutney

Jehněčí variace, hrášek a la Francaise, mátové gnocchi, jus

Pošírovaná rebarbora, malinový dortík, jogurtový sorbet




Tagy: