Se začátkem léta si restaurace Mlýnec připravila lehké a osvěžující menu plné ovoce, zeleniny, studených polévek a lehkých úprav mas. Letní vzduch a dovolenková nálada přímo vybízejí k příjemnému posezení s přáteli. Vyrazte do restaurace Mlýnec, a i během léta si užijte výjimečný gastronomický zážitek.
Marek Šáda, šéfkuchař restaurace Mlýnec, si pro letošní léto připravil pestré menu z typických sezónních surovin. Vaše hodování může začít předkrmem v podobě vodního melounu spolu s marinovaným sleděm a paprikovým gazpachem doplněným o svěžest čerstvé bazalky. Jako hlavní chod Marek připravil lososového pstruha s lilkem a rajčatovou omáčkou, okořeněného špetkou dobromyslu.
K létu neodmyslitelně patří grilování, a proto milovníkům masitých pokrmů udělá radost grilované kuřecí prso doplněné o řepu a omáčku albufera. Restaurace Mlýnec odebírá drůbeží od české farmy Štěpánovsko, která se zaručuje tou nejlepší kvalitou a také výjimečnou chutí všech dodávaných mas. Ke každému vybranému menu nesmí chybět dezert. Čeká na vás jahodové překvapení v podání Marka Šády.
Svěží prázdninové menu od Marka Šády můžete v restauraci Mlýnec ochutnat po celý červenec a srpen.
Letní menu restaurace Mlýnec
Vodní meloun, marinovaný sleď, paprikové gazpacho, okurka, bazalka
Lososový pstruh ze Štampachu, padrone, lilek, rajčatová omáčka, dobromysl
Grilované prso z farmy Štepánovsko, fazolky, řepa, omáčka albufera
Jahody, káva, mascarpone, pistácie
www.mlynec.cz