Věděli jste, že dlouhé zapečené bagety se těšily své oblibě již v sedmdesátých letech? A že to překvapivě nebyla Francie, ale Polsko, ..
Plesnivý chleba, nahnilé ovoce nebo zelenina – častý obrázek u většiny domácností. Nakupuje se zkrátka více, než jsme schopni spotřebovat. ..
Léto patří grilování! Co všechno si kromě masa nachystat, abyste si s rodinou či přáteli užili skvělý den plný lahodných chutí ..
V období grilovaček často konzumujeme zvýšené množství masa a pečiva, a tak je zapotřebí občas odlehčit trávení. Poradíme vám, ..
Na začátku prázdnin se vedle Šlechtovy vily v pražské Stromovce objevilo nové, provizorní bistro, které slouží návštěvníkům k občerstvení. ..
Sezóna jahod právě vrcholí a je poslední čas pořídit si šťavnatou zásobu těch českých, voňavých, na které zase budeme čekat ..
Zákusky inspirované cukrářskými domy v Paříži a Vídni, krémové gelato vyráběné italským postupem, a především nadšené sestry, ..
Máslo lze nejen namazat na pečivo, ale také použít při vaření a pečení, kde výsledným pokrmům dodává lahodnou chuť. Chcete-li ..
Co si takhle konečně spolu s drahou polovičkou a dětmi vyrazit za gurmánskými zážitky? Oslavte letos konec trochu bláznivého školního ..
Stačí projít obřím parním strojem vyrábějícím čokoládu, a ocitnete se na tradiční kakaovníkové plantáži v Mexiku. V pražských ..