Královnou jarní kuchyně je bezesporu chřest. Tato výjimečná zelenina bohatá na vitamíny a minerály roztančí květnové menu také ..
Čerstvý vánek se prohnal také v kuchyni restaurace Bellevue. Aktuální období přináší obrovské možnosti využití lokálních surovin. ..
V duchu Velikonoc a tradičních jarních chutí plných čerstvých bylinek a zeleniny se ponese dubnové menu restaurace V Zátiší. Šéfkuchař ..
Neuvěřitelných 238 tun jídla vyhodí každý den děti, žáci a studenti ve školních jídelnách. Ročně to dělá až 48 000 tun potravin! ..
Snaha zamezit plýtvání plastu, tzv. kultura zero waste a celková osvěta o ochraně naší planety je ve společnosti velké téma. Proniká ..
Pro Vinohradský Parlament začíná 23. dubna nová éra, a to éra knedlíků! Myslíte si, že vás už český knedlík nemůže ničím ..
I letos proběhly v Praze oslavy svátku svatého Patrika. Irská whiskey Jameson zbarvila se svou Tour svatého Patrika březnový víkend do zelena ..
Patříte mezi milovníky opravdu kvalitní gastronomie a rádi vyhledáváte podniky s rozmanitou nabídkou originálně zpracovaných pokrmů? ..
V Crème de la Crème startují makové hody. Pro všechny milovníky téhle suroviny připravil Honza Hochsteiger alias Pan Zmrzlinka limitované ..
Máte rádi mušle i asijské chutě? Potom by vám neměla uniknout akce, kterou na polovinu dubna připravila brasserie Bruxx. Těšit se můžete ..