Jak dlouho trvá, než gastronomická pochoutka, za kterou je humr považován, přicestuje od oceánu do Prahy? Která úprava humra je ve světě ..
Láska k blokům a diářům propojila tři vysokoškolačky, které se potkávaly na přednáškách při studiu multimédií v ekonomické ..
Mladá česká firma Nemléko, která nabízí na českém a slovenském trhu už rok a půl rostlinný nápoj z mandlí nebo máku se rozhodla ..
Možná si doma vyrábíte vlastní bazalkové pesto, ale narovinu, pesto Rossi je prostě lepší, a podle průvodce Gambero Rosso dokonce ..
Jiří George Němec je barmanem tělem i duší. Nechybí mu nadšení, pozitivní energie, ale především láska k oboru a touha neustále ..
Existují jídla, kterých nikdy nebudete mít dost. Jedním z nich je chleba s čerstvou avokádovou pomazánkou. Do avokáda se během posledních ..
Léto je pro grilování jako stvořené a už dávno se jeho arzenál možností a chutí neopírá pouze o vepřové steaky. Žitný chléb, ..
V horkých dnech, kdy sluníčko pálí a jazyk se nám často lepí na patro žízní, je dobrý drink k nezaplacení. Většina z nich se hodí ..
Jako designér posbíral řadu ocenění. Mimo jiné mu byla udělena prestižní cena Talent roku v Czech Grand Design. Přesto se teď Daniel ..
Jídlo je to, co nás spojuje. Je součástí naší identity, je společným zážitkem,má schopnost svést lidi dohromady. Těmto atributům ..