Na co si dát při výběru pozor a jak bezpečně poznat, že je zmrzlina vyrobená z kvalitních a čerstvých surovin, a ne z laciných chemických ..
Konec školního roku klepe doslova na dveře, letní prázdniny jsou na spadnutí a to se sluší pořádně oslavit. A co si takhle dopřát ..
Poznejte tradiční bylinný likér ze zcela nového úhlu. Becherovka připravila na letošní léto zbrusu novou zónu, na jejíž tvorbě ..
„Pocházím z cukrářské rodiny a mám rád klasické zákusky,“ říká Lukáš Skála, jehož jméno od letošního podzimu ponese nová ..
Drink Beton bude reprezentovat Česko v prestižní koktejlové knize IBA. Do exkluzivní společnosti nejlepší stovky míchaných nápojů ..
Vařila na Novém Zélandu, v Austrálii, ale i u Jamieho Olivera v Anglii. Procestovala Vietnam a teď oblíbená kuchařka a cestovatelka Kamila ..
Zrárna sýrů neboli „affinatore di formaggi“. Tak si říká italská rodinná firma Guffanti, která se rodinnému stříbru – tajemství ..
I přesto, že dubnové mrazíky mírně zkomplikovaly růst českého chřestu a o pár dní tak posunuly sklizeň, začala už většina restaurací ..
Ve dnech 21. – 23. dubna 2017 proběhl v Praze první Food Waste Hackathon v ČR, který pořádalo analytické centrum Glopolis. Během ..
Chcete vzít svou holku nebo svého kluka na dobrou večeři? Nebo jste jenom od přírody mlsní? Zkuste navštívit restauraci Wine Food Market ..