Léto je za dveřmi, a to znamená jediné. Zmrzlinová sezóna je oficiálně zahájena. Pokud i vy v horkých letních měsících propadáte ..
Když vydlážděné chodníky letní Prahy zalije slunce, začne to z nich sálat, a tak na cestě z práce nebo během procházky by se vám ..
Rádi poznáváte nové chutě a zkoušíte netradiční pochutiny? A co třeba takové šneky, žáby nebo raky? Na novém festivalu restaurace ..
Tým společnosti List-N-Eat tvořený pěti studenty z Anglo-American University v Praze dosáhl se svým inovativním podnikatelským nápadem ..
Pochází z malého města na jižní Moravě, k pečení ji přivedla babička, kterou jako malá sledovala při přípravě dortů. Vystudovala ..
Zelený, bílý, nebo fialový? Ať už dáváte přednost kterémukoli, na jaře by neměl chřest na vašem talíři chybět. Na naše zdraví ..
Na konferenci New Food Forum v Praze vyjádřili retaileři a výrobci potravin cíl rozšířit nabídku plant-based výrobků v Česku a zahraničí. ..
Ceny jídla i obědových menu stále rostou do závratných výšin. Bojíte se podívat do své peněženky a občas se přistihnete, že z nervozity ..
První místo v pořadí nejoblíbenějších bezmasých pokrmů českých restaurací zaujímá už desetiletí bezesporu smažený sýr neboli ..
Jaro je časem nových začátků a k těm potřebujete energii. Jenže kde ji po dlouhé zimě vzít? Odpověď nabízí v novém produktu značka ..