Se šípkovou! Ne, se zelím! Vzpomínáte si na film Slavnosti sněženek a již zlidovělou scénu, kde se znesváření myslivci hádají, ..
Přestože stále více Čechů a Češek preferuje rostlinnou stravu, je pro ně vhodná pouze malá část nabídky fastfoodů. Nezisková ..
Kremrole patří mezi nejoblíbenější české zákusky a u Cukráře Skály se na ně stojí doslova fronta. Jsou totiž tak lehké, že se rozplývají ..
Aktuální data od výzkumné agentury Euromonitor International pro organizaci ProVeg Česko poukazují na zvyšující se popularitu rostlinných ..
Indická kuchyně, to je samá zelenina. Jestli si tohle myslíte, tak v restauraci Sia vás během dnů indické gastronomie od poloviny do konce ..
A je to tady, zpátky do školy. Pro některé děti radost, pro jiné utrpení a pro pečlivé maminky každodenní rutina chystání svačinek. ..
Máte už mrazák plný borůvek, které jste si pilně během léta nasbírali, a najednou jste na ně dostali chuť? Jestli se vám nechce ..
Řemeslná piva z lokálních minipivovarů už dávno nejsou jen regionální záležitostí. Pivní speciály si cestu k zákazníkům hledají ..
Odhaduje se, že na celém světě se ročně vyhodí 2,5 miliardy tun potravin. Až 40 % vypěstovaných potravin končí jako odpad – v zemědělství, ..
Páteční večeře při svíčkách, když v tom vás najednou přepadnou návaly horka, bolest břicha či nutkavá potřeba vzít toaletu ..