Řekli jste si, že v létě pustíte do poznávání chutí z různých zemí? Abyste si své letní předsevzetí splnili, nemusíte ani vyjíždět ..
ProVeg International vyzývá Evropskou komisi, aby podporovala zdravou stravu šetrnou ke klimatu Celosvětově asi 68 % lidí trpí intolerancí ..
Ceviche a Sashimi. Dva pokrmy ze dvou rozdílných kultur, a přesto si tak blízké. Jedno mají ale společné – připravují se z čerstvých ..
Dva kamarádi, Jan Novák a Mirek Rykl, se pokouší zachránit poslední smaltovnu v Čechách i v Evropě. Tradiční litinové smaltované ..
Co se vám vybaví, když se řekne roláda? Možná se rozdělíte na dva tábory a jeden bude kopat za slanou variantu, druhý za sladkou. ..
Data z aktuálního výzkumu FMCG Gurus pro ProVeg Česko napovídají, co motivuje Čechy a Češky v omezování spotřeby živočišných ..
Tesco pomáhá svým zákazníkům šetřit a výrazně odlehčit rodinnému rozpočtu uvedením programu Nízké ceny zaručeny. Aktivita se týká ..
Jedny jsou lepší vařené, druhé grilované nebo smažené. Řeč je o krevetách a kalamárech. A jestli jste si dosud mysleli, že si na čerstvých ..
Foto: ebook Rostlinné recepty s vůní moře Chcete se stravovat udržitelně a bez živočišných produktů? Milujete ryby a mořské plody ..
Asparagus, špargl, nebo česky chřest? Ať už této ryze jarní zelenině říkáte jakkoli, rozhodně by neměla ve vašem jídelníčku ..