Podzim už dorazil také do restaurace La Loca. Nastal čas vyměnit chřest za dýni, řepu či houby a zaměřit se na hřejivější varianty oblíbených pokrmů. Šéfkuchař Radim Gerlichdo předkrmů nového menu zakomponoval namísto lehkých jarních salátů couscous s řepou a jablky nebo rukolový salát s houbami portobello, lanýžovým dresingem a italským sýrem taleggio. Podzimní proměnou prošly i jeho oblíbené předkrmové talíře s humusem, které se tentokrát objeví ve variantě s řepou.
Oblíbené chutě od šéfkuchaře La Loca tzv. crossover kuchyně Středomoří a Blízkého východu a jejich podzimní variace na vás dýchnou i v dalších chodech. Na menu najdete tagliatelle s králíkem a klobásou salsiccia či podzimní klasiku v podobě dýňového rizota.Jako hlavní chod je poté dobrou volbou hanger steak s čočkou nebo baby kuřátko s teplým bulgurem.
Mottem restaurace La Loca je Together Tastes Better, tedy Spolu nám chutná víc. Dorazte do La Loca s rodinou či partou přátel a sdílejte společnou radost z jídla. Podzimně prostřené talíře na vás čekají každý všední den od 7 hodin (o víkendu od 7:30 hodin) v budově hotelu Mosaic House v Praze 2.
Podzimní menu v La Loca
Couscous s řepou a jablky
Rukola s portobello sýrem taleggio, lanýžovým dresingem a estragonem
Tagliatelle s králíkem, salsicciou a kořenovou zeleninou
Dýňové rizoto
Mořský ďas pečený se šafránem, topinambur a tahini omáčka
Jehněčí dušené s fíky a sladkým bramborem
Baby kuřátko s teplým bulgurem
Hanger steak s čočkou