Čerstvý vánek se prohnal také v kuchyni restaurace Bellevue. Aktuální období přináší obrovské možnosti využití lokálních surovin. Těmi se inspiroval šéfkuchař Marek Šáda a obohatil nabídku o čtveřici pečlivě seskládaných hlavních chodů.
Sezónní jídelníček je plný bylinek, odlehčených chutí a také typických mas jako je králík či jehněčí. Z lokálních surovin sestavil Marek Šáda nové hlavní chody na menu restaurace Bellevue. Hosté mohou vyzkoušet tresku servírovanou s bramborami Grenaille, salicornií a petrželovou majonézou, jehněčí s kapustou, polentou a šalvějí, telecí svíčkovou s hráškem a houbami nebo králíka s řepou a špenátem.
Všechny novinky již naleznete ve stálém menu restaurace Bellevue a můžete si je vychutnat buď samostatně nebo jako součást degustačního menu.
Sezónní novinky:
Treska, brambory Grenaille, salicornie, petrželová majonéza, kaviár
Jehněčí hřbet a konfit, růžičková kapusta, polenta, šalvěj, limetka
Telecí svíčková, hrášek, Kačenka česká, Périgourdine omáčka
Králík, řepa, špenát, špek