Milujete zmrzlinu Crème de la Crème a rádi byste si podobnou mraženou pochoutku vyrobili doma? Máte jedinečnou šanci přihlásit se na workshop s Honzou Hochsteigerem a ponořit se do tajů výroby zmrzliny. Kurzy zaštiťuje škola vaření Laboratorio.
Honza Hochsteiger se výrobě zmrzliny věnuje s láskou již více než 15 let. Jeho výbornou zmrzlinu můžete vyzkoušet již ve třech jeho provozovnách Crème de la Crème. Nyní by rád své zkušenosti, které mimo jiné sbíral i v Itálii od tamějších mistrů, předával dál.
Ve spolupráci se školou vaření Laboratorio Honza uspořádá v průběhu roku několik workshopů. Jeho účastníci se během pěti hodin pohrouží do tajů výroby zmrzliny. Dozví se něco o její historii, co je základem každé poctivé zmrzliny, jaké jsou v této oblasti nejnovější trendy, i jak ji vyrobit v domácích podmínkách. Honza vám prozradí jednoduché vzorce výroby, které je nutné dodržovat, aby byla zmrzlina tak akorát studená, měla příjemnou strukturu i lahodnou chuť.
Workshopy budou probíhat v létě 2020 – konkrétně 8. června, 13. července a 10. srpna. Počet kurzů i míst na nich je omezený. Zarezervujte si tak svůj termín co nejdříve. Všechny podrobnosti naleznete na stránkách Laboratoria. Mezitím se můžete oddat „škole“ ochutnávání a vyrazit do jedné z cukráren Crème de la Crème (Národní 23, Husova 12, Průběžná 58) vyzkoušet až 40 druhů této mražené pochoutky.