Únorový čas patří tradičně všem zamilovaným. Společně strávené chvíle v podobě romantické večeře jsou tím nejlepším zážitkem, kterým potěšíte svoji drahou polovičku. Pozvěte ji na valentýnské degustační menu do restaurace The Yard.
Restaurace The Yard Lounge&Dining, jež je součástí brněnského hotelu Courtyard by Marriott si na svátek sv. Valentýna připravila vybrané pokrmy. Pro zamilované páry přichystal mezinárodně oceněný šéfkuchař Radovan Zajíček se svým týmem valentýnské menu plné lahodných surovin jako jsou lanýže, kaviár či domácí čokoláda. Radovan je vyznavačem středomořské kuchyně, která se promítla i do tohoto svátečního menu.V úvodu si můžete vychutnat lososový tartar s kaviárem či kachní parfait následovaný topinamburovým krémem s černými lanýži. Jako hlavní chod se podávají rybí speciality, mořské plody a hovězí mignon. U dezertu si přijdou na své vyznavači té nejsladší klasiky – čekají vás čokoládové lanýže,jahodovémarshmallow nebo jahody v čokoládě.
Prožijte romantický večer ve dvou nebo pozvěte své blízké a užijte si společně snoubení vybraných chutí v restauraci The Yard. Menu bude dostupné od 14. do 16. února.
Valentýnské degustační menu restaurace The Yard
Amouse-bouche
Lososový tartar, crèmefraîche, beluga kaviár, blinis
Předkrm
Kachní parfait, foie gras pralinka, fíkové chutney, cassis redukce,
nakládané zeleninové brunoise, zázvor
Polévka
Topinamburový krém, černé lanýže, oříšková fúze
Rybí chod
Grilovaný okouník& pražma, mušle sv. Jakuba, šafránové rizoto, lilkový quennell,
omáčka bouillabaisse, pečené zeleninové diamanty
Maso
Hovězí mignon, tygří krevety, smetanový baby špenát, bramborové pyré s červenou řepou, mladý hrášek, baby karotka, česnekové fondue, demiglace, kaštany
Sýry
Tete de Moine, Roquefort, Munster
Marmeláda s ananasem a šalotkou
Dezert (selekce pro dva)
Čokoládové lanýže, jahodové marshmallow, crèmebrûlée,
Petit foursred velvet & zelený čaj, jahody v čokoládě