Restaurace Mlýnec si pro únor připravila pravidelné degustační menu. To myslí nejen na zamilované a jejich svátek, ale také na všechny gurmány, jež dokážou ocenit pečlivě seskládané chody z kvalitních surovin a plné neotřelých kombinací.
Šéfkuchař Vladimír Vaníček se pro únorové menu stále držel zimní nálady a tradičních surovin pro toto období, jako jsou fazole, řepa nebo sušené hovězí. Ty okořenil špetkou středomořských dálek v podobě ryb, choriza nebo kapari. Ve čtyřchodovém menu na vás čeká jako předkrm divoký losos s kaviárem. Hlavními chody jsou treska s ústřicovou majonézou nebo telecí ribeye steak. Na závěr přichází sladká romantická tečka v podobě višňové makronky s ovocem a čokoládou.
Rozzařte únorové dny výborným jídlem. Ať už pozvete na svatého Valentýna svoji drahou polovičku, budete chtít strávit čas s přáteli nebo potřebujete oslnit obchodního partnera, únorové menu restaurace Mlýnec pro vás bude skvělou volbou. Menu je dostupné po celý měsíc.
Únorové menu restaurace Mlýnec
DIVOKÝ LOSOS
pak choi, ponzu, okurka, tzar kaviár
TRESKA
chorizo, kapari, ústřicová majonéza
TELECÍ RIB EYE STEAK
fazole, sušené hovězí, řepa, kešu
MAKRON
višeň, čokoláda, mandarinka, bazalka