Léto klepe na dveře a na našich talířích se začínají objevovat osvěžující a lehké pokrmy plné sezónního ovoce a zeleniny. Přivítejte nejkrásnější období v roce a přijďte ochutnat příjemné lehké menu do restaurace V Zátiší.
Pokud se v kuchyni objeví studené polévky a jahody, je jisté, že letní měsíce se hlásí o slovo. Na to myslel i šéfkuchař Igor Chramec a pro zákazníky připravil lehké a barevné červnové menu. Jako předkrm vyzkoušíte chlazenou kokosovo-tomatovou polévku. Pokračovat můžete ceviche z mořského vlka nebo telecím s bramborami, letní zeleninou a liškami. Červnový dezert nemůže být jiný než plný jahod. Vychutnejte si delikátní spojení sladkých červených plodů s gin&tonic granitou, yuzu sorbetem a bezinkovou espumou.
První letní pokrmy si můžete v restauraci V Zátiší vychutnat po celý červen.
Červnové menu
Chlazená kokosovo-tomatová polévka
Ceviche z mořského vlka, jablko, bazalka, bezinkovo-zázvorový gel
Telecí, bramborovo-tymiánová terina, letní zelenina, lišky, lanýžový olej
Gin&tonic granita, kompresované jahody, yuzu sorbet, bezinková espuma